טיפול ב ECT בעד או נגד

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

14/05/2019 | 18:47 | מאת: ילנה

שלום. בתי מאושפזת בבית חולים פסיכיאטרי עקב מניה כבר 3 שבועות.. זה אישפוז השני שלה . הפעם החליטו לטפל ב ליטיום. היא מקבלת כבר מינון גבוה 1800 מג. אך רמות בדם נמוכות.הרופאים לא רוצים לעלות את המינון עקב תופעות לוואי. המליצו לנו על טיפול ב ECT. מאוד פחיד אותנו התופעות לוואי של הטיפול בשוק בעיקר פגיעה בזיכרון.האם יש השלכות לטווח ארוך של הטיפול בחשמל ואם כדי לעשות בכלל או לחכות עם זה. תודה על התשובות

25/05/2019 | 21:13 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

הטיפול הינו בעל תופעות לואי הפחותות מהתרופות- הבעיה העיקרית הינה הסטיגמה.

מנהל פורום פסיכיאטריה