עישון קנאביס לאחר פסיכוזה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/04/2019 | 18:31 | מאת: עידו

היי אתחיל בזה שעברתי פסיכוזה לפני כשנה ומאז חל עליי איסור בלעשן קנאביס .. אם הזמן הורידו לי את התרופות המקהות חושים ולאט לאט אני נזכרתי למה הייתי זקוק כל כך לקנאביס. בעקבות עמוס על הראש ועומס נפשי אני ממש חייב את הצמח או פתירון אחר (אשמח לשמוע) רציתי לדעת אחת ולתמיד האם אני אוכל לעשן מתישהו בחיי , ממש כמו תרופה לכל דבר . השאלה שלי האם קיימת תרופה הדומה בהשפעותיה של הקנאביס או שאוכל לצרוך באופן רגיל ? אגב נותל זיפרקיסה 10 מ"ל וממשיך לרדת בתרופות תודה רבה

04/05/2019 | 19:14 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

קנאביס ממש אסור. לא בדקתי אותך אך אני משוכנע שניתן למצוא לרופא שתיטיב איתך. תנסה!

מנהל פורום פסיכיאטריה