רטט בפין קסנאגיס 0.25

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

14/04/2019 | 06:47 | מאת: אלון

ד"ר שלום רב בן 50 מטופל כעשר, שנים עם עשרה מ"ל ציפרלקס עקב בעיות חרדה והיפוכנדריה לפני כשלושה שבוע קיבלתי מהרופא קסנאגיס 0.25 האם ייתכן שאחת מתופעות הלואי הינה מעין רטט בקצה הפין חלש כמו טלפון סלולרי עדין.? אני לא לוקח באופן קבוע אך פעם ביומיים שלושה. או לחפש במקום אחר כמו כאבי גב וכו תודה רבה מראש

לקריאה נוספת והעמקה

לא מוכרת לי תופעת לואי כזו והייתי מתייעץ עם אורולוג.

מנהל פורום פסיכיאטריה