אתמול קיבלתי איומים י.ח דימרי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

02/04/2019 | 09:20 | מאת: א

אמר שאני חייבת להיות במעקב פסיכיאטר. לעשות מה שהוא אומר ואילו מינונים שהוא נותן. הוציא תואר עם מימון דירה ולימודים מלא. לא עבר מבחן ראיית חשבון. שילם עוד 1000 שח והעבירו אותו. מאז הוא מאיים. טוען שאני הוזה ומדמיינת. קירבת משפחה אח.

06/04/2019 | 18:57 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

ליתר ביטחון כדאי להבדק וזהו!

07/04/2019 | 08:05 | מאת: א

יש לי זרמים בראש בעקבות הכדורים שניתנו כתוצאה מהבדיקה. איומים על ידי בן הזוג להשתמש באבחנה על מנת להוציא אותי מהבית. נסיונות עם כדורים הראו איומים להוציא אותי מהבית על ידי שימוש באבחנה נסיונות בלי כדורים אותה תוצאה.

מנהל פורום פסיכיאטריה