גמילה מviepax xr 75

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/03/2019 | 20:03 | מאת: איל

שלום דוקטור, אני מטופל כשנה בviepax xr 75 שניתן לי ע"י פסיכיאטר בתקופה של התקפי חרדה מרובים, התקופה עברה, ההתקפים עברו, וכבר הרבה מאוד זמן מיוצב נפשית. כבר מספר חודשים שאני שוקל הפסקה של הכדורים, ולפני כשבוע הפסקתי לקחת אותם בבת אחת (לא באופן מכוון, אבל לא הייתי רוצה להכניס שוב את הכדור הזה לגוף למרות שאני יודע שצריך להוריד אותו בצורה הדרגתית). תופעות הלוואי של הכדור בלתי נסבלות, והשאלה העיקרית שלי היא האם תופעות הלוואי של הכדור (כדוגמת דופק לא סדיר, סחרחורות או הרגשה של שוקים חשמליים בגוף) הם משהו שרק ההתמודדות איתו היא קשה או שיש ממה לחשוש בריאותית (עניין הדופק הוא הדבר שמטריד אותי הכי הרבה), אציין כי אין שום שינוי במצבי הנפשי מאז שהפסקתי ליטול את הכדורים. תודה מראש,

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לך רוב המטופלים המפסיקים את התרופות על דעת עצמם חווים רילפס אחרי מספר חודשי הפסקה. האם זהו רצונך? עדיף תוך כדי מעקב מסודר ולמנע מטעות נפוצה. בהצלחה!

06/05/2019 | 21:44 | מאת: מני

מה זה רילפס ד״ר?

מנהל פורום פסיכיאטריה