סרוקסאט והשמנה לסובלת מעודף משקל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

23/03/2019 | 16:26 | מאת: קרינה

ד"ר נכבד אני בת 35 נשואה + 2. סובלת בשנה האחרונה מדיכאון חרדה ואי שקט. פסיכיאטר המליץ לי על סרוקסאט כי יש לתרופה זו אפקט מאוד מרגיע לדבריו. אני סובלת מעודף משקל וחוסר מוטיבציה לרזות בגלל הדכאון. הבנתי שסרוקסאט גורם להשמנה. שאלתי היא האם בדיכאון כמו שלי בו אני דווקא מוצאת נחמה באוכל ואוכלת הרבה יותר מהרגיל יכול להיות שהסרוקסאט דווקא ימתן את התיאבון ולא אעלה במשקל. האם ניתן לשלב ע8 סרוקסאט כדור נוסף שיפחית את תופעת ההשמנה של הסרוקסאט?

לקריאה נוספת והעמקה

אכן יתכן שהתיאבון שלך נובע מהפגיעה הרגשית. טיפול עשוי לעיתים להפחית את האכילה. תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה