סרווקל האם ניתן לתת כדור אחר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

23/03/2019 | 10:55 | מאת: נוני 1903

הבת שלי מאובחנת ב o.d.d ומקבלת סרווקל 100 מ"ג יש לה בעיה שהיא דברנית לא אלימה פיזית לסביבה רק מתווכחת עם הצוות בבית הספר ולעיתים לא מקבלת מרות מהמורים ללא מחשבות אובדניות לאחרונה זה עושה לה רע השמינה 30 קילו ולא קיבלה מחזור הפסקתי לה את הכדור אחרי חודשיים ללא כדור קיבלה מחזור....שאלתי היא האם ניתן להחליף את הכדור בכדור אחר ועם כן באיזה כדור.?

29/03/2019 | 19:00 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אני לא ממליץ לעשות שינוייי תרופה ללא בדיקה והתאמת טיפול אחר . וישנם רבים אחרים. שתרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה