חרדה מחשבות מפחידות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

24/02/2019 | 10:37 | מאת: פנינה

ד"ר שלום אני צריכה לטוס בעוד שבועיים ונכנסה לי מחשבה שאם אני יטוס הגוף שלי יכאב מאוד ואפילו אם אני יקח טיפול תרופתי זה לא יעזור לי כיאלו הגוף חס ושלום ישתנה לי ופשוט יסבול בלי שום פיתרון רק לחשוב על זה נכנסתי לחרדה אני לא רוצה לוותר אני רוצה לטוס ולהנות ולהנות בטוחה שהכל יעבור בשלום איך אפשר להשתחרר מהמחשבה ואיך להתמודד תודה רבה

26/02/2019 | 11:31 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

לדעתי כדאי לגשת לפסיכיאטר ולטפל בחרדה זו. תרגישי טוב!

26/02/2019 | 16:28 | מאת: פנינה

ד"ר שלום רציתי לציין שאני מבינה שזו מחשבה לא הגיונית וכמובן לא נכונה יתכן מאוד שירדה שלי התלבשה על משהו לא הגיוני בגלל שאני פוחדת מהטיסה עצמה אני לא משתמשת בשום תרופה בריאה בדרך כלל תודה

מנהל פורום פסיכיאטריה