אבחון-אובייקטיביות,דיוק+הערכת נכות/יכולות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

29/01/2019 | 18:49 | מאת: ש.מ.ל

כיצד ניתן להגיע להערכה הכי מדוייקת שניתן (אישיות/חרדות OCD)- 1.מי מבצע וכיצד?,מה נדרש לזה? עלות? 2.מי מסוגל לדעת/לנבא=להעריך מהי הבעייה ומה משמעותה מבחינת ביטוח לאומי (נכות ומסוגלות), האם נדרש שיקום ומה הטיפול המתאים לשיקום? אבחון-אובייקטיביות,דיוק+הערכת נכות/יכולות

07/02/2019 | 09:23 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך בדרך כלל יש לפסיכיאטרים יכולת לעשות הערכה קלינית בבדיקה פסיכיאטרית. לעיתים הם נזקקים לטסטים פסיכודיאגנוסטים. אז גש לאחד ומהם וטפל בעצמך! תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה