השפעות הורדה של ויאפקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

28/01/2019 | 18:50 | מאת: אי-רוני

שלום דוקטור.... אני מתמודדת עם פוסט טראומה וכבר כמעט שנה אני מטופלת בויאפקס 225 ולמוגין 50. ביקשתי להוריד את מינון הויאפקס כי השטחת הרגשות הייתה איומה עבורי. אז הרופאה שלי הורידה לי את המינון ל150. מאז המצב התדרדר.. התקפי הזעם חזרו בעוצמות חזקות משהיו הסיוטים והזיעה לא נותנים לי מנוחה. וביום אני באי שקט תמידי ועל סף בכי מכלום. לקח לרופאה שלי מעל שבועיים לחזור אליי... הרצון למות הפך לרצון להתאבד ופחדתי מעצמי. עד שיצא לי לדבר עם אחות שאמרה שכנראה הירידה במינון הייתה חדה מדי. עד אותו רגע חשבתי שהמצב שלי התדרדר... שאני הופכת להיות פסיכוטית ולא קישרתי בכלל את האופציה של תופעות לוואי. כל יום כמעט התקשרתי למרפאה לבקש שתיצור איתי קשר... עד שממש התפרקתי למזכירה בטלפון אז היא הוציאה את הרופאה מהישיבה. למשמע קולי היא מיד הציעה להחזיר את המינון אבל ביקשתי שלא... היא רשמה לי קסנקס להתקפים אבל זה לא עוזר. כמה זמן זה צפוי להימשך? האם יש סכנה שאין דרך חזרה מההרגשה הזאת? בנוסף, הפסיכיאטרית אמרה שאם לא מעלים ויאפקס נחליף ללוסטרל. אפשר לקבל את חוות דעתך בנושא בבקשה?

07/02/2019 | 09:10 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך קשה לי להאמין שהתופעות שציינת נגרמו מהורדת המינון. הייתי חושב על שינוי מינון המייצב הלמיקטל. תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה