מינון גאודון ועייפות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

12/01/2019 | 03:15 | מאת: אבי

שלום ד"ר אני לוקח כל יום 40 מ"ג גאודון וזה מאוד מעייף אותי אם בלילה אז קשה לי לקום ואם בבוקר אז אני עייף מאוד לכמה שעות האם חלוקה של פעמיים ביום 20 מ"ג בבוקר ו 20 מ"ג בערב יכול לשפר את המצב לדעתך יש לי רק כדורים של 40 מ"ג כרגע תודה

12/01/2019 | 03:23 | מאת: אבי

האם מינון של 40 מ"ג גאודון הוא מינון תחזוקה ואו האם המינון הוא במינון הזה גם אנטי פסיכוטי אני שוקל 125 ק"ג תודה

20/01/2019 | 09:14 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

ממליץ להמתין לשיפור בתופעות הלואי כפי שציינת בהצלחה

22/01/2019 | 06:53 | מאת: נעמי

אל תקשיב ל"דוקטור" האדיוט הזה הוא לא מבין כלום מכלום, נותן תשובה מעורפלת קצרה ומתחמקת שיכלה להתאים לכל שאלה פה כאילו צ'אטבוט עונה תשובה גנרית! עאלק דוקטור. מקסימום אם הוא לא יודע יש לו גם גוגל הוא יכל לחקור ולחפש ולענות לך אבל הוא עצלן ואדיוט - אוכל חינם גם גאודון 20 מרדים אבל פחות נסה לקחת רק בלילה נסה להחליף כדור !! גאודון ממכר יותר מהירואין וניקוטין חפש באנגלית בגוגל על גמילה מגאודון תראה איזה זוועות... והדוקטור פה תאמין לי לא שמע על זה בחיים אם עוד לא לקחת אותו שנים ארוכות אז זה הזמן לברוח

מנהל פורום פסיכיאטריה