דיכאון שומע קולות מוזרים ופחד

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

09/01/2019 | 17:08 | מאת: בן

מה נשמע אני בן16 דוקטור אני חייב שתעזור לי לפני חצי שנה עישנתי שתי שכטות ירוק והרגשתי בומים בלב היה לי הכל בראש מהיר כזה כאילו אני בחלום הראש לי נרדם ואז אני קם חשבתי אני הולך למות הלכתי לבית חולים אחרי יום קמתי והיה לי אותו דבר זה לא עבר אחרי זה ניהיה לי יותר טוב אבל עדיין ישלי עד עכשיו עבר חצי שנה ישלי מלא התקפי חרדןת מלא מחשבות רצות לי בראש לפעמיים אני שומע תקול של אמא שלי פתאום או של אבא שלי אני נגיד נותן למישהו כיף ישר אני מחפש ברז ושותף תיד לא יודע ישלי מלא מחשבות פחדים בראש אני חייב שמישהו יעזור לי נגיד כל ראש שאני שומע אני מתחיל להכנס לחרדה חושב שיש לי סכיזרופניה או משהו אני לא רוצה ללכת לפסיכיאטר כי הוא נותן כדורים אני שותה כדורים טבעיים אבל זה עדיין לא עוזר פליז אתה חיייב לעזור לי אני מרגיש שהשתנתי כזה שכל יום שאני קם בבוקר הוא לא כמו הימים של פעם וישלי מועקות בלב פליז תראה את ותשלח לי מה שאתה חושב במייל או באתר או בטלפון עם אני לא עונה במייל תשלח לי בבקשה בטלפון

20/01/2019 | 09:11 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

הדבר היחיד שאני יכול להציע היא לגשת לפסיכיאטר- אין לך מה להפסיד! בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה