נטילת אומפרדקס בזמן נטילת סרוקסט לטיפול בחרדות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/12/2018 | 14:17 | מאת: אייל

שלום, נוטל סרוקסט 20 מ"ג כבר כמה שנים בכמה אפיזודות. בתקופה האחרונה התחלתי להרגיש לא טוב ברום הבטן, כמו משהו תקוע וקצת צרבת. האם סרוקסט יכול לגרום לזה? רופאת המשפחה נתנה לי לקחת אופרדקס. לוקח כבר שבוע אומפרדקס וביומיים האחרונים אני מרגיש כאילו החרדות חוזרות. האם נטילת אומפרדקס יכולה להוריד את השפעת הסרוקסט? האם זה מצב זמני או שאני צריך לשקול העלאת המינון של הסרוקסט?

15/01/2019 | 19:01 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך השילוב אפשרי. בכל מקרה צריך לבדוק את סיבת הצרבת ולטפל בה.תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה