מחשבות טורדניות וחרדה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

25/12/2018 | 22:59 | מאת: שמחה

היי אני 3 חודש עם מחשבות טורדניות וחרדה.. משו בסיגנון של מועקה בבטן שלא משתחררת ולופים של מחשבות על המצב שלי, הלכתי לפסיכאטר לפני 3 שבועות הוא נתן לי קסנגיס לטווח קצר ולוסטרל לטווח הארוך התחלתי לקחת 2 כדורים של 0.5 מהקסנגיס אחד בבוקר אחד בלילה הוא עוזר לי בעיקר לישון וקצת לחרדות ואז הלכתי לבית מרקחת לא היה להם קסנגיס אז הביאו לי אלפרליד, השאלה שלי היא כזאת גיליתי שהתרופה ממש ממכרת וקשה מאוד להגמל ממנה אז הורדתי חצי כדור בבוקר והיה לי כל היום חרדות אני מתלבט אם לעבור לקלונקס או לכדור אחר שפחות ממכר ויותר קל להגמל ממנו או פשוט לסבול בשקט עד כמה שזה אפשרי ולחכות שהלוסטרל יעבוד, ובטח תשאלו על התייעצות עם פסיכאטר הפסיכאטר שפניתי אליו לא בדיוק מתייחס אליי או עונה לי לשאלות הלוואי ותוכלו קצת לבהר לי תעניין

29/12/2018 | 21:17 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

גם מקלונקס וגם מקסאנגיס צריך להגמל.אפשרלעשות זאת בהמשך הטיפול.

מנהל פורום פסיכיאטריה