העולם הזה הוא אכזר חסר תועלת וחסר אכפתיות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

25/12/2018 | 18:21 | מאת: אנטי תרופות... שבמילא מפסיקות לעבוד אחרי כמה חודשים

לפחות בשביל אנשים כמוני, שסובלים מהפרעה נפשית חמורה. ששום תרופה לא עזרה שילבתי פאקינג 1300 מ"ג ליתיום 60 מ"ג ציפרלקס 600 מ"ג וולבוטרין 900 מ"ג סרקוויל . זה המינונים שהגעתי אליהם מרוב שהדיכאון שלי עמוק.. שום דבר לא עזר בסוף היום עדיין רציתי להתאבד למרות התרופות נותרתי חסר השכלה ועבודה לא מחזיק בשום מקום. אני בן 26 בחים לא חגגתי יום הולדת אם מישהו בחיים לא קיבלתי לייק מבחורה על תמונה אף פעם לא היה לי חבר אני כל החיים לבד וגם מתי שהיה.. לא היה שום עניין או חיבור... לא משנה כמה בעית אני יציין פה המצב אבוד לגמרי והפסיכיאטרים המגעילים של מכבי במקום להבין אותי ולרשום לי איזשהי המלצה להמתת חסד אומרים לי "נאשפז אותך" כאילו שאני יצא אחרי אישפוז החלומות שלי יתגשמו או משהו כזה... נו באמת... פסיכיאטריה לדעתי רפואה שצריך להוציא מקיום

29/12/2018 | 21:12 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

כואב לשמוע את סבלך ומקווה שתמצא תרופה גם לך.

מנהל פורום פסיכיאטריה