מה ההבדל בין סרנדה לציפרלקס?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/12/2018 | 22:25 | מאת: נעמי

היי, אני בת 22. הייתי אצל פסיכיאטר בשל התקפי חרדה מזה 5 שנים ודיכאונות ברמות שונות מזה 8 שנים. עד כה הייתי מטופלת אצל פסיכולוג, והבנתי שנכון לי להתחיל גם טיפול תרופתי. הפסיכיאטר הביא לי מרשם לסרנדה, אבל אני יודעת שציפרלקס גם יכול להתאים במקרה שלי. רציתי לשאול מה ההבדל בין השניים? מה השיקולים להמלצה על סרנדה ולא ציפרלקס? תודה מראש.

23/12/2018 | 08:57 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

הבחירה הינה לשקול דעתו של הרופא. התרופות שייכות לאותה משפחה אך הן שונות. תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה