סכיזואפקטיביות. הסבר בבקשה.

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/11/2018 | 18:05 | מאת: דור

אני קצת מבולבל בנושא. באשפוז היחידי שהיה לי בזמן התקף שללו סכיזופרניה. הפסיכיאטרית הפרטית חושבת שיש לי סכיזואפקטיביות שלפי מה שאני רואה זה אמור להיות שילוב בין הדיכאון\מאניה לבין ההתקפים הפסיכוטיים. האם זו ההפרעה שיש לי ?. היום אניי בנאדם חברתי מתקשר עובד בעבודה במשרה 80%. קצת מבולבל והידיעה מה ההפרעה שיש לי תתן לי קצת שקט.

10/12/2018 | 17:53 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך בהפרעה הזו ישנה אי יציבות אפקטיבית כמו במניה דפרסיה יחד עם סימנים פסיכוטים המקדימים את הסימנים האפקטיבים. זה שאתה עובד וכו׳ זה מצוין ותדמיד וזה יכול להיות חלק מהתמונה הקלינית! תרגיש טוב!

10/12/2018 | 20:46 | מאת: דור

מה הכוונה אי יציבות אפקטיבית ?.

מנהל פורום פסיכיאטריה