סבוטקס סטילנוקס וטרזודיל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

20/11/2018 | 10:51 | מאת: אהוד

שלום רב, אני בן 40 מטופל כשנתיים בתרופות טרזודיל סטילנוקס וסבוטקס. בחודשים האחרונים אני סובל מתופעה מוזרה במיוחד. אני קם בלילה אוכל כמויות גדולות של אוכל וחוזר לישון. ברוב הפעמים אני לא זוכר שקמתי בלילה ואכלתי. שאלתי האם זו תופעה מוכרת בקרב המשתמשים בתרופות הנ"ל? האם התופעה קשורה לתרופה מסויימת מבין התרופות שציינתי? מה ניתן לעשות או לשנות בטיפול התרופתי על מנת להפסיק את בולמוסי האכילה באמצע הלילה. אציין כי במהלך היום אני מקפיד על תזונה בריאה. שמנתי מאוד בגלל בולמוסי האכילה.

29/11/2018 | 14:01 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

הייתי 'מאשים' את התרופות עד שיוכח אחרת! כדאי לחשוב על שינוי! בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה