טיפול בהפרעות קשב עם עבר פסיכטוי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

05/10/2018 | 16:20 | מאת: אנונימי

היי, היה לי התקף פסיכוטי לפני כשנה ואני נאבק בעצמי מאוד לעבוד שעות מרובות על המחשב.( מאז ומתמיד, בזמנו הייתי נוטל ריטלין) הבנתי שריטלין וסטימולנטים לא מתאים לי. קראתי קצת ומצאתי את התרופה סטרטרה, האם יכולות להיות מגבלות לשימוש בה לבן אדם עם עבר כמו שלי? הפגישה הבאה שלי עם פסיכיאטר היא עוד לא מעט זמן ואני רוצה לדעת אם זה משהו שהוא אפשרי או כבר לעבור לחפש פיתרונות טבעיים. מעריך מאוד כל עזרה תודה

07/10/2018 | 08:32 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך התרופה הינה אנטידכאונית בבסיסה- ניתן לבדוק את האפשרות לטפל בך בה. תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה