חוששת שאימי הפסיקה ליטול את התרופות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/10/2018 | 21:40 | מאת: אני אלמונית

אימי מאובחנת עם מחלת נפש מטופלת קרוב ל7 שנים אצל פסיכיאטר , עם עבר של אישפוזים נוטלת תרופות מאז ההתפרצות הראשונה יציבה כבר תקופה ארוכה ללא שינוי בכמות התרופות שניתנו לה לאחרונה מדברת דברים לא רלוונטיים ומסתגרת בתוך עצמה ואין לי אפשרות לדעת מה עובר עליה , מפחדת שלא לוקחת את התרופות ושהפסיקה לגמרי לא רוצה שתהיה לה התדרדרות (פעם אחרונה שזה קרה התקשרתי לרופא המטפל שלה שיבדוק מה קורה איתה) דרך ישירה של לשאול אותה לא בדיוק תעזור מאחר ושומרת סודיות על מחלתה ושומרת בסודיות על הרגשות שלה ולא מוכנה לשתף , מה עליי לעשות מבלי לפגוע בה? ואולי אני מגזימה והיא כן מרגישה טוב פשוט ההפכפכות שלה נראית קיצונית רק בעיני?

07/10/2018 | 09:10 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

נראה שאלו דברים שהם בתחום הפרטיות של אמך.

07/10/2018 | 12:59 | מאת: אני אלמונית

נראה שלאחר בדיקה שאינה נוטלת תרופות כלל חוץ מקמדרין ויש התדרדרות במצב

מנהל פורום פסיכיאטריה