חרדה ודופק מאוד מהיר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

09/08/2018 | 20:07 | מאת: ליאת

שלום , אני סובלת מחרדות שנים ובחודשים האחרונים עקב מס טריגרים הוחמרה חרדה וחזרתי לטיפול תרופתי אחרי שהסתדרתי בלעדיו במשך 6 שנים . כיום עם זיפרקסה שרק התחלתי לפני מס ימים 5 מג פריזמה שותה כבר חודש ימים 10 מג לפני כשבןעיים התחלתי להתעורר הליליות עם דופק מאוד מהיר! וזה נהיה בלתי נסבל כל בוקר דופק מאוד מהיר שיכול להמשך לא מעט זמן היתי במיון לפני שבוע והרופאה משפחה נתניה לי דרלין 10mgx3 ביום . האם הדופק זה עניין שיכול לקראות משהו ? כל הבדיקות אקו לב יצאו תקינות תודה מראש והאם יש משהו נוסף שאפשר לעשות ? זה בלתי נסבל

11/08/2018 | 20:06 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך ברור הוא שהטיפול בחרדות שלך איננו מספק. הטיפול בדרלין מפחית רק את הסימפטומים הגופניים שזו דרך מקובלת אך כדאי גם לנסות למנוע את הופעת החרדה עצמה. כדאי לגשת למומחה לטיפול בחרדה זו. תרגישי טוב!

11/08/2018 | 22:02 | מאת: ליאת

תודה ד״ר, אני שותה בנוסף לשרתים פריזמה 20 מג וזרקסה 5 מג

מנהל פורום פסיכיאטריה