פגיעת ראש והפרעה נפשית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

09/07/2018 | 20:05 | מאת: אמא של הבן שלי

בני מאובחן כסובל מהפרעה אפקטיבית עם הסתמנות ביפולארית ובנוסף לפגיעה באונה השמאלית הפרונטלית. הוא מקבל כעת זיפרקסה 20 מג+ למיקטל 150 מג+ קלונקס. מצבו לא מאוזן ואנחנו נופלים בין הכסאות. הפסיכיאטרים טוענים שעיר הבעיות הן בגלל פגיעת הראש ואילו המכון לשיקום נפגעי ראש טוען שהבעיות הן יותר בתחום בריאות הנפש ואין מה לעשות איתו עד שלא יתאזן. הצילו! מה עושים ומי מסוגל לטפל בו?

14/07/2018 | 21:20 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

צריך לטפל באבחנה הפסיכיאטרית עצמה אפילו היא נגרמה מפגיעה הראש. מאידך יש לטפל גם בהפרעות התנהגות אחרות הנובעות מהפגיעה האורגנית. זה קשה וזה אפשרי. שירגיש טוב!

10/08/2018 | 11:50 | מאת: אמא של הבן שלי

האם יש באפשרותך להפנות אותי למישהו שיעזור לנו להתמודד עם הבעיה המורכבת? מה גם שמחוץ לזיפרקסה הוא לא מוכן לקחת שום כדור. וגם זה לא בטוח שמאד עוזר...

מנהל פורום פסיכיאטריה