נטילת ואבן לאורך זמן

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/06/2018 | 13:21 | מאת: מיכל

נטילת ואבן לאורך זמן דיון מתוך פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות נטילת ואבן לאורך זמן 13:13 15/06/2018 | מאת מיכל שלום. אני בת 40, נמוכה ושוקלת 42 קילו.למעלה משנה שאני סובלת מבעיית שינה. לפני שנה היה טריגר מסויים וגם כשחלף, המשיכה בעיית השינה. נעזרתי בואבן. התחלתי מחצי כדור, ירדתי לרבע , עד שנגמלתי. בהמשך השנה, כל לחץ קטן גרם לי לנדודי שינה ולכן לקחתי מידי פעם רבע ואבן שעזר.לפני כחודש וחצי שוב היו לי לחצים קשים שגרמו לי לנדודי שינה. אני לוקחת רבע עד חצי ואבן כמעט כל לילה לצערי. לפעמים עוזר מיד ואני נרדמת לשינה מקוטעת אבל ארוכה מספיק. לפעמים רבע ואבן לא עוזר ואני לוקחת עוד רבע. אני מאוד חוששת מהתמכרות אבל לא יכולה להרשות לעצמי לא לישון כי אז אני מרגישה רע מאוד, הגוף נכנס לסטרס ולא מצליחה להירדם למרות העייפות הקשה. ניסיתי פסיכולוגית שרק חפרה לי בקשיים ולא עזרה. אשמח לדברים שיכולים להפחית את הדאגה והחשש מהתמכרות. גם אשמח להבין, אם אני לוקחת רבע ואבן ואחרי שעה וחצי עוד רבע ואבן , זה נחשב כאילו לקחתי חצי ואבן מבחינת ההשפעה על המוח? כלומר, זה כמו לקחת חצי ואבן בבת אחת? סליחה על החפירות...

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לך הטיפול בואבן איננו נחשב לטיפול פסיכיאטרי ראוי. כדאי לחשוב על אופציות אחרות. ויש הרבה. תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה