חרדות ואו סי די עם טיפול תרופתי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

21/05/2018 | 19:16 | מאת: יניב

שלום רב. הנני בן 62 סובל מחרדות ואו סי די מזה שנים,עד לפני שנתיים טופלתי ברסיטל במינון של 40 מ"ג,לאחרונה החמרה בחרדות ובאו סי די.התחלתי מינון של רסיטל ב20 מ"ג שבוע, לאחר שבוע עליתי ל30 מ"ג והחרדות התגברו,דרך אגב הנני לוקח 1 מג קלונקס מזה 27 שנים,האם עלי להמשיך במינון של רסיטל ל40 מג או לחזור ל20 מג??מה המינון של קלונקס שאני יכול לקחת??? בתודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לך כדאי שתבדק על ידי מומחה. הקלונקס לא מומלץ לשימוש קבוע תרגיש טוב.

מנהל פורום פסיכיאטריה