המלצה על תרופה - אבקש עזרה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/03/2018 | 12:49 | מאת: לורי

שלום רב, בת 50 , יש לי עדין מחזור . לאחרונה אני חשה בתופעות לא נעימות במהלך החודש ובמיוחד לפני המחזור החודשי .לדוגמא עכשיו אני מרגישה שהמחזור מתקרב ותופעות הלוואי החמירו : אני חשה בחולשה פתאומית , רעד פנימי , דופק פנימי , קושי בלהתרכז , ראש כבד , מעט סחרחורת . אני כרגע בעבודה וקשה לי לתפקד . אסור לי לקחת הורמונים חלופיים , האם ישנה תרופה אחרת מומלצת אולי מהמשפחה של SSRI שהוכיחה את עצמה . תודה רבה

08/04/2018 | 20:17 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך כדאי לך להתאים טיפול אצל מומחה שיתאים לך. ככלל שימוש באפקסור עשוי להיטיב עם מצבים כללו תרגישי טוב

מנהל פורום פסיכיאטריה