גמילה מציפרלקס ותופעות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

14/03/2018 | 13:09 | מאת: אני

שלום ד"ר נטלתי ציפרלקס במשך חצי שנה בערך סהכ התחלתי מ5 בערך כחודש, עברתי ל10 בערך כחודשיים ואז 15 (15 מ"ג נטלתי סה"כ שבועיים ואז התחלתי לרדת במינון בגלל שזה עשה לי לא טוב) ולאחר מכן התחלתי לרדת במינונים בהדרגה לפי המלצה בגלל שחשתי בטוב ולא היה צורך להמשיך.. לפני ההפסקה נטלתי 10 מ"ג במשך כ20 יום ואחר כך 5 מ"ג במשך עוד כ20 יום עד הפסקה לחלוטין. הגמילה הייתה יחסית בסדר רק שכרגע לאחר שבוע התחילו לי מן הבזקים כאלה בראש שהם ממש מציקים. רציתי לדעת האם יש קשר ישיר בין ההפסקה למה שאני מרגישה ואם כן תוך כמה זמן זה אמור לעבור לי בערך? מבחינת החרדה היא עברה לי וברוך ה' אני לא חשה בהתקפים או במחשבות, רק ההבזקים האלו כמו מכות חשמל כאלה במוח שבאים והולכים. תודה רבה!

08/04/2018 | 20:10 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך התופעות הללו לא נראים לי כביטויי גמילה. כדאי לבדוק ולברר את מקורם. תרגישי טוב!

08/04/2018 | 22:35 | מאת: מימי

הם ביטויי גמילה ועוד איך - מניסיון. חולה על הרופאיםהאלה שרק מסממים ואין להם מושג מה זה עושה באמת...

מנהל פורום פסיכיאטריה