לאחר טיפול ממושך ברסיטל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

03/03/2018 | 08:05 | מאת: דימה

שלום ל רופא... אני בן 35 נוטל רסיתל קרוב ל 10 שנים , ויש לי בעיה לאחרונה בחשק מיני ובהירידה של הטוטסטרון ! כרגע אני לוקח טיפול להורמון טסתומקס 1 ליום אני רוצה לדעת אם יש כדור דומה לא מימישפחה של ה ssri שיכול לתת פעילות דומה אם פחות תופאות לווי ! את הכדור רסיטל יתחלתי לקחת לבד בלי שום סיבה מיחדת פשות כי לפעמים היתי חש ברע בלי שום סיבות מיחדות

14/03/2018 | 09:52 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך הייתי ממליץ לך לבדוק את הצורך בתרופה... אך הפעם הייתי נבדק אצל מומחה.. תנסה בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה