החמרת הפרעת חרדה וגמילה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

10/12/2017 | 23:05 | מאת: אור

שלום. אני מטופל בשל הפרעת חרדה והתקפי חרדה בויפאקס XR ותוספת של קלונקס בעת הצורך. הייתי נוהג לשתות כל יום כ-ליטר קולה. לפני חודש סיימתי לחלוטין תהליך של הפחתה בכמות על הפסקה מלאה. בחודש זה כאשר אינני שותה כלל קולה אני מרגיש התגברות של חרדה ואי-שקט מלווה בדיכדוך. האם מדובר "בתסמיני גמילה" ממשקה הקולה אליו הגוף היה רגיל לקבל שנים רבות וכעת "עובר" גמילה ומכאן התופעות הלא נעימות? אם כן, כמה זמן בדרך כלל זה עלול להמשך?

30/12/2017 | 21:08 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך הכיצד אוכל להשיב לך? תשובה לכך תוכל לקבל אצל המומחה שיבדוק אותך. תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה