שאלת השאלות על זיפרקסה וולטאב

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

28/11/2017 | 23:36 | מאת: נאור

ד״ר חרמון שלום האם פוטנציאל סוכרת ועליית שומנים בדם נובעים ממרכיבי תרופת זיפרקסה וולטאב או למעשה כתוצאה מעלייה חדה בתאבון ואכילה מרובה? אני מאד מעוניין להבין את התשובה, התרופה הזו שינתה את חיי לטובה אך באמת גרמה לעליות במדדים. האם ניתן לנהל אורח חיים בריא (תזונה נכונה ופעילות גופנית) עם זיפרקסה וולטאב ולקחת אותה לאורך שנים ללא חשש? תודה רבה

09/12/2017 | 19:24 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

השפעת התרופה על המטבוליזם מופיעה גם ללא קשר להשמנה. כדאי לשקול תרופות אחרות לאורך זמן.

09/12/2017 | 19:28 | מאת: נאור

 האם ניתן לקבל דוגמה מלבד סרוקוול,ריספרדל,פרפאנאן וסורבון שלא סייעו לי, רק זיפרקסה עבדה לטובתי.

מנהל פורום פסיכיאטריה