ייעוץ פסיכיאטרי - חוו"ד לצבא

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/11/2017 | 12:54 | מאת: ארגוס

שלום רב, אחי שוחרר מצה"ל על פרופיל נפשי 21, כרגע הוא רוצה להתנדב והתבקש ע"י הצבא להמציא חוו"ד פסיכיאטרית (יצוין כי מעולם לא טופל בעבר), שאלתי היא האם ומה ההבדל בין פגישה אצל פסיכיאטר פרטי לבין פסיכיאטר של קופת החולים מלבד התשלום כמובן, האם זה נכון שאם יפגש אם פסיכיאטר פרטי חוו"ד לא תגיע לתיקו הרפואי בקופת החולים או שבכל מקרה לפסיכיאטר הפרטי יש גישה והיא תתויק? תודה

09/12/2017 | 19:05 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

ברגע שזה יעבור לצהל זה יהיה בתיקו האישי ולא משנה מהיכן זה מגיע.

מנהל פורום פסיכיאטריה