סימבלטה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

09/10/2012 | 08:35 | מאת: רוני

שלום , התחלתי לקחת סימבלטה לאו סי די אך זה לא עזר אבל נשארתי איתה כי ייצבה לי את מצב הרוח לאורך זמן. ידוע לי שבתרופות הssri יש בעיה לחזור לתרופה לאחר הפסקתה , השאלה שלי היא ממה שידוע לכם , האם גם לסימבלטה שהיא מה snri כבר לא תהיה השפעה במידה ואפסיק ובעתיד ארצך לחזור? תודה

17/10/2012 | 09:24 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך רוני אם אינך זקוק לתרופה כעת אין סיבה שתמשיך לקחת אותה ולו רק בגלל החשש שהיא לא תעבוד מחדש אחר כך.. הפתרון לכך ימצא אחר כך ואין צורך לדון בכך כעת.. בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה