שימוש בכדור מסוט אסטו 10

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

18/02/2012 | 15:44 | מאת: ש.

שלום רב! אני נוטלת נוגד דיכאון מסוג אסטו 10 מ"ג. עליי ליטול את הכדור רק פעם ביום אך בטעות נטלתי את הכדור אסטו ביומיים שלוש האחרונים כשלוש פעמים ביום מאחר שאני נוטלת כדור אחר מסוג סטטורוהאריזות של שני הכדורים זהים כמעט. אני חשה עייפות, בלבול וחולשה.האם יכול להיגרם לי נזק כולשהו ומתי ההשפעה תעבור?.שמתי לב לכך רק היום.עלון השימוש של כדור האסטו 10 מ"ג לא בידי, זרקתי אותו לפח בטעות. לתשובת אודה ש.

18/02/2012 | 19:47 | מאת:

שלום לך המינון שנטלת בטעות הינו מעל המנון המומלץ...במיוחד בעלייה מהירה כל כך... מכל מקום ממליץ לשתות הרבה ולפנות למיון בכל מצב של החמרה..