קמטים בצידי הפה

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

02/12/2012 | 08:24 | מאת: אורנה

בת 33 בצידי הפה יש לי קמטוטים שאני רוצה להעלים , ניסית משחת רטאוויט אבל נראה לי שאני רגישה אליה כי יום לאחר השימוש הלשון הצהיבה לי וחשתי תחושת יובש נוראי , בשפתיים ובכלל כאלו התייבשתי(פה יבש מאוד) כמה ימים. אני מפחדת להזריק חומצה היאלורונית שאם אני רגישה לויטמין A שהתופעות הנ"ל לא יחזרו בצורה קשה יותר או אפילו יגרמו לנזק בלתי הפיך...יש קשר בין החומצה לויטמין A? מה אתה אומר בעניין? תודה רבה

10/12/2012 | 14:17 | מאת: ד"ר אריק איימס

שלום אורנה. משפחת הרטאוויט מורכבת מחומר בשם רטין A בריכוז של 0.005% (בד"כ).אין כל קשר בין מרכיבי חומצה היאלרונית לסוגיה לבין רטין A. בכדי לתת לך מענה מדויק תוך התאמת חומר מילוי ממגוון הרחב של חומרי המילוי הקיימים אצלנו בקליניקה,את מוזמנת להגיע לפגישת ייעוץ ללא תשלום בכדי לתאם אישית תכנית טיפול לטשטוש קמטים וקמטוטים.

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח