צלקת מעל השפה

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

26/08/2012 | 10:41 | מאת: מיכל

לפני כשנתיים ננשכתי על ידי הכלב שלי מעל השפה מאז מרחתי משחה נגד לצלקות ונשארה לי צלקת קטנה מעל השפה אני לא יודעת מה לעשות האם יש משהו שאתה מציע לעשות כדי להשטיח או לטשטש את הצלקת אולי פילינג או משו דומה

27/08/2012 | 13:20 | מאת: ד"ר אריק איימס

מיכל שלום. בהחלט ניתן לטשטש ולעדן צלקת,אך קיימים סוגים שונים של רקמה צלקתית ויש להתאים את הטיפול לסוג הרקמה הצלקתית. על כן,את מוזמנת להגיע לפגישת ייעוץ ואבחון ללא תשלום בה נוכל להתאים לך את הטיפול שיעניק לך טשטוש מרשים במראה הצלקת. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח