קמטים מתחת לעיניים ובצידי העיניים בזמן חיוך

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

26/05/2016 | 12:29 | מאת: אדי

ד"ר שלום, אני בת 39 , האם ניתן לעשות את הפילינג העמוק באיזור זה? והאם זה בטוח? לכמה זמן זה מחזיק? או שכדאי בוטוקס אבל הוא מחזיק רק כ3 , 4 חודשים.

08/08/2016 | 12:26 | מאת: ד"ר אריק איימס

שלום רב, לרוב, הגיל אינו פרמטר לקמטים תחת וצידי העיניים.תלוי באיכות ודקיקות העור ועד כמה הבעיה חמורה.אנו נוטים להתאים את הטיפול הנכון לקמטוטים הללו על פי ציפיותיה של המטופלת. הטיפול הפשוט ביותר הוא הזרקת בוטוליניום (בוטוקס/דיספורט),כאשר אנו משלשלים את כמויות ההזרקה לשם תוצאה אופטימלית.לעיתים אנו משלבים גם חומר מילוי זמני-חומצה היאלורונית מיוחדת ועדינה לאיזור הקמטוטים בציידי העיניים. אופציה נוספת לקבלת תוצאה משמעותית יותר ותלויה בגורמים שהוזכרו תחילה ועל פי בקשת המטופלת, ניתן לבצע פילינג עמוק מקומי על בסיס CO2 לייזר או פילינג עמוק כימי על בסיס פנול. מנסיוננו ישנה עדיפות לפילינג עמוק כימי על בסיס פנול אך לא מתאים לכולם.

היי אדי, בצידי העיניים ניתן לעשות בוטוקס , ומתחת לעיניים השיפור יהיה מזערי.

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח