האם אתה משתמש בחוטים להרמת הפנים ? ומה המחיר ?

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

11/12/2014 | 17:53 | מאת: ציפי

מה המחיר של כל חוט?

22/12/2014 | 10:43 | מאת: ד"ר אריק איימס

שלום רב אני מבצע טיפול ע"י חוטים מהטובים ביותר הקיימים תוך שימוש ב2-4 ערכות, דבר המביא לתוצאה אופטימלית. בכדי לקבל אינפורמציה מלאה כולל הצעת מחיר, את מזומנת לתאם פגישת ייעוץ ללא תשלום. בהצלחה!

08/09/2015 | 20:19 | מאת: מני

היי ציפי אמא שלי עשתה הרמה והחליטה להשתמש בחוטים שמיוצרים בארה"ב שיש להם אישור FDA. רק מציע שלפני שתשתילי חוטים בפנים בבקשה בבקשה בבקשה תעשי חקר שוק הכי מלא שאת יכולה כדי לוודא שמה שמשתילים לך מגיע ממדינה כמו ארה"ב שכמו שכולם יודעים שם כדי לייצר מוצר רפואי ובוודאי אסתטי עושים הרבה מאוד בדיקות והכל לטובת הפציינטים

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח