כהויות מתחת לעיניים - דרכי טיפול

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

14/12/2017 | 16:41 | מאת: אתי

שלום, יש לי מעט כהויות מתחת לעיניים , נאמר לי שעקב המבנה השקוע וכן זה גם גנטי, מאחר ואני בת 17 לא הומלץ לי חומר מילוי אולם המליצו לי על טיפול במזותרפיה מתחת לעיניים, האם טיפול זה יכול לעזור? האם טיפול זה מתחת לעיניים בטוח ומומלץ? בברכה, אתי

כפי שכבר הבנת אין תשובה אחת לבעיה המטרידה הזאת. לרוב מילוי במידה והשקעים משמעותיים ייתן תוצאות טובות. כל טיפול להבהרה ,דורש תחזוקה והתוצאות מאוד חלקיות כולל מזוטרפיה ומשחות שונות. הטיפול בעור העדין שמתחת לעיניים דורש מיומנות וניסיון. אחת הבעיות היא בצקת מקומית במידה ולא משתמשים בחומר מתאים

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח