סנטר כפול ואזור הלחיים נפולים

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

04/04/2013 | 13:17 | מאת: מרינה

שלום מעצבן אותי הסנטר הכפול שלי והעור הנפול באזור הלחיים (למטה) האם ניתן לעשות טיפולים ללא התערבות כירורגית?? אם כן מה ההליך?ואיפה ניתן לראות ברשת את הקליניקה? בברכת תודהצצ

09/04/2013 | 15:32 | מאת: ד"ר אריק איימס

מרינה שלום רב, בקליניקה שלנו מתבצעים ניתן לקבל מענה נפלא לחיטוב אזור הסנטר והצוואר וכן מיצוק עור רפוי ללא ניתוח,חתכים או תפרים. בכדי לתאם אישית את תכנית הטיפול המתאימה לך ביותר,את מוזמנת להגיע לפגישת ייעוץ ללא תשלום.בנוסף,את מוזמנת לבקר באתר הבית שלנו ולקרוא אודות כל הטיפולים המתבצעים תחת קורת גג אחת dr-erik.co.il

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח