הסבר תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

16/04/2012 | 16:38 | מאת: צבי

ד''ר פרוכטר שלום. במסגרת בדיקות כלליות עברתי גם בדיקה תפקודי ריאות התוצאה: REST.LUNG.DIS. בינוני מה משמעות הדבר ומה עושים עם זה אני בן 66 ,לא מעשן 12 שנים .בד''כ בריא. בכבוד רב ובתודה צבי

17/04/2012 | 08:58 | מאת: ד"ר אורן פרוכטר

לפי הבדיקה קיימת ירידה בינונית בקיבולת החיונית של הריאות שיכולה לנבוע משלל סיבות ביניהן מחלות ריאתיות וכן גורמים חוץ ריאתיים כגון השמנת יתר על מנת להתעמק בבעייה ממליץ להיבדק על ידי רופא ריאות שיבחן את כל הסיפור הקליני.

מנהל פורום מחלות ריאה