המשך לשאלתי הקודמת

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

14/04/2012 | 02:07 | מאת: מרציאננו

איזה בדיקות עלי לעבור מלבד ה סי טי שכבר עברתי? אלף תודות על תשובותך. מרציאנו

15/04/2012 | 10:53 | מאת: אמפיזמטית

מציעה לך לקבוע תור בינתיים לרופא מומחה לריאות. העובדה שאתה מעשן כבד ותמונת ה-CT עלולים לרמוז על COPD, מחלה אופיינית למעשנים בעיקר, או על אמפיזמה שמשתייכת לקטגוריה הזו. רופא ריאות יבצע בדיקת תפקוד ריאות או ישלח אותך לבדיקה כזו ולפי העקומה הגראפית שתתקבל וה-FEV1 אפשר יהיה לדעת מה דרגת המחלה. קשה לי להאמין שאבחון און ליין אפשרי לרופא שטרם בדק אותך ואת נתוניך הקליניים. מאחלת לך בריאות והפסקה קלה של העישון (הפסקתי עישון כבד אחרי 40 שנה לפני 6 שנים ומצבי הוטב בהרבה. גם התפקוד).

15/04/2012 | 11:06 | מאת: ד"ר אורן פרוכטר

מסכים עם כל מילה ד"ר פרוכטר

מנהל פורום מחלות ריאה