צל חשוד

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

09/03/2012 | 17:27 | מאת: ליאורה

שלום רב עשיתי צילום של הריאות מכיון שהיה לי חום גבוהה. והרופאה רשמה צל מעוגל מעט רדיואופקי על רקע שדה המיטורקס ימני אמצעי פריפרי. יתכן ממצא גרמי בקמות הרכות/ריאתי. ללא עדות לגודש או תסנין ראתי. היא אמרה שאני צרכה לעבור סיטי. האם אני צריכה להילחץ והאם זה יכול להיות בעיה טכנית בצילום ואם זה צילום שאני יכולה לחכות איתו כמה חודשים ??

09/03/2012 | 22:37 | מאת: ד"ר אורן פרוכטר

אין צורך להילחץ אולם יש צורך בביצוע ה CT במידה ולא ניתן להגיע לאבחנה וודאית בצילום חזה רגיל.

מנהל פורום מחלות ריאה