שילוב של הריון שבוע 39 עם דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

09/09/2012 | 03:45 | מאת: סמדר

היי לפני כ3 ימים הגעתי למר"מ באבחון של צפצופים בריאות , ללא חום . הייתה לי חולשה נוראית- חוסר אוויר, בחילות , חום גוף פנימי עצום ושיעולים יבשים כמו כלב. הביאו לי 1500 מ"ג ליום מוקסיויט פורטה בגלל היותי בהריון כנראה. חלה הקלה והיום לאחר 3 ימים שוב חוזרים השיעולים והליחה ...האם ייתכן כי ישנה נסיגה ? הכדור כבר לא משפיע?

09/09/2012 | 10:04 | מאת: ד"ר אורן פרוכטר

שיעול יכול להמשך זמן רב. משך טיפול של שלושה ימים אינו מספיק לקביעת כישלון טיפולי. במידה ואין שיפור קליני לאחר כשבוע יש לבצע צילום חזה עם כיסוי בטן.

מנהל פורום מחלות ריאה