דבק ביולוגי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

24/07/2012 | 14:15 | מאת: ריקי

שלום דוקטור מבקשת לדעת מה סיכויי ההצלחה בטיפול בדבק או שסתומים בריאה? במצב של 20% תפקודי ריאה? והאם ניתן ליצור קשר עם חולה שעבר הליך כזה,כדי לשמוע כיצד עזר לו הטיפול? בברכה

26/07/2012 | 17:03 | מאת: ד"ר אורן פרוכטר

באופן עקרוני מהניסיון המקומי שלנו בבלינסון ומהניסיון העולמי המצטבר שיעורי ההצלחה בטיפול בדבק ביולוגי או בשסתומים להקטנת ריאות בחולים עם נפחת הם גבוהים. יש לשקול כל מקרה לגופו ולהחליט האם הפעולה מתאימה לחולה המסויים ואם כן איזו פעולה (דבק או שסתומים) נשמח לראותך ולהחליט יחד.

מנהל פורום מחלות ריאה