חסימה ריאתית כרונית

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

28/06/2012 | 21:18 | מאת: רותי

אני בת 69 חולת אסטמהץ לאחרונה אובחנתי כסובלת מחסימה ריאתית כרונית ברמה של 60%. איני מעשנת מ1979 האם ואיך אפשר לשפר מצב נתון? אני אמורה לנסוע בינואר הקרוב לשיט מסביב לארגנטינה וצ'ילי. האם עלי להמנע מנסיעה בגלל הקור השורר באזורים אלה? תודה

01/07/2012 | 08:33 | מאת: ד"ר אורן פרוכטר

ממליץ על שימוש קבוע במשאף משולב כדוגמת סימביקורט או סרטייד תחת טיפול טוב ובמידה ואת מאוזנת נשימתית איני רואה מניעה לפעילות כגון נסיעה. ממליץ להיות במעקב צמוד של רופא ריאות .

מנהל פורום מחלות ריאה