מכשיר tri-flo לשיקום ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

25/11/2016 | 15:19 | מאת: אני

מכשיר 3 הכדורים לשיקום ריאות. עקב bronchiectazis התחלתי להשתמש במכשיר ה 3-flo וזה עזר מאד. קשה מאד לתחזק את המכשיר נקי, נכנס הרבה אבק אזי התחלתי לעשות את התרגילים ללא המכשיר. אני חושב שאין הבדל. השאלה היא האם זה נכון, האם אני יכול להגיע לאותם תוצאות עם תרגול נשימה ללא המכשיר?

27/11/2016 | 00:36 | מאת: ד

שלום רב, מכשיר הטרי-פלו למעשה נותן משוב חיובי לפעולה שאתה עושה, נשיפה בכוח ושאיפה בכוח מול התנגדות. במידה שאתה מבצע את הפעולות בצורה טובה ניתן לוותר עליו.

מנהל פורום מחלות ריאה