קושי נשימתי לאדם צעיר

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

29/06/2016 | 09:46 | מאת: י.ע

שלום רב, מזה שנים שאני מרגיש עייפות תמידית,קושי לעמוד יותר מדי,סחרחורות(לא קשות מדי)ושאני בכלל לא מרוכז . לא נתתי לזה תשומת לב רבה מדי עד לאחרונה . עשיתי בדיקות דם הכל נראה תקין,גם בדיקת אסטמה עשיתי והכל יצא תקין אבל מדוע גם שאני נושם אני מרגיש שאין לי אוויר?(מודע גם שמצבי לחץ וחרדה גורמים לזה אבל זה קורה גם במצבים שאני לבד בבית) לאחרונה ניהייתי מאוד מודע לצורה שבה אני נושם . שנים שאני מתרגל נשימה סרעפתית,ודווקא כשאני מתרכז בזה יותר ולוקח נשימות עוד יותר גדולות לסרעפת הקושי רק הולך ובכלל קשה לי מאוד לעמוד . שמתי לב שהנשיפה שלי החוצה מאוד מאוד קצרה ואפילו שאני שואף כמות אוויר מאוד גדולה אני מרגיש שכשאני נושף זה יוצא לי באופן מאוד קצר ולא מלא.. רציתי לדעת מה דעתכם בעניין ? אגב אני בן 23,לא מעשן ובעבר גם הייתי ספורטאי תודה!

שלום רב, התלונות שלך לא מכוונות לדעתי למחלה מסוימת, ולא בטוח שיש לך מחלה כלשהי. יתכן שתזונה נכונה ופעילות גופנית ישפרו את מצבך. נסה לחזור לפעילות ספורט בהדרגה לאחר התייעצות עם רופא המשפחה. בהצלחה

מנהל פורום מחלות ריאה