עבודה עם טאבון ועשן גדול של קמח דורום שאני שואף

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

19/05/2025 | 21:06 | מאת: ג, מודאג

שלום, אני עובד בעבודה במטבח 6-7 פעמים בשבוע ובעבודה נשרף אצלנו הרבה קמח דורום בטאבון שמוציא עשן עצום. רציתי לשאול האם יש לזה השלכות בריאותיות ואילו מחלות יכולות להתפתח?

שלום, עקרונית חשיפה לעשן יכולה לפגוע בריאות. ממליץ להזמין בדיקה של משרד בטיחות וגהות לראות שמקום העבודה עומד בתקן.

25/05/2025 | 17:37 | מאת: ד, מודאג

בכללי יש סיכונים לעבוד עם טאבון גז גדול ועם כמות קמח שרוף גדולה שנשרפת ביום? שמעתי שהטאבון מוציא גזים רעילים

שלום, אם יש עשן יכולה להיות בעיה. לא מכיר את הטבון באופן ספציפי.

מנהל פורום מחלות ריאה