Cystic fibrosis במבוגרים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

06/05/2024 | 11:48 | מאת: Robert

שלום רב, אני בן 34 ו חושש ממחלת ה ציסטיק פיברוזיס, מכיוון שמצבי הבריאותי ב 4 חודשים האחרונים התדרדר. עשיתי בדיקת זיעה conductivity sweat test והתוצאה הייתה 58mmol/L 60> normal 60-80 >80 positive כשקראתי במאמרים באינטרנט כתוב שמעל 50 ממ״ל זה בהחלט ציסטיק פיברוזיס. מבדיקת ה endoscopy כתוב שיש לי esophagitis Gastro-esophageal reflux Diffuse gastritis Antritis erosive שום רופא לא לוקח מצבי ברצינות ואינם מסכימים לבדוק אם יש לי ציסטיק פיברוזיס( עשיתי בדיקת הזיעה באופן פרטני) אינני יודע למי לפנות לאיזה רופא ואיך להמשיך!

שלום, אפשר לפנות למרפאת ריאות אם כי הסבירות שבאמת יש לך CF נמוכה מאוד

מנהל פורום מחלות ריאה