ממצאי בדיקת c.t מה אומרת התוצאה עד שאפגוש רופא .מוטרדת מאוד

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

05/05/2024 | 20:54 | מאת: דינה

ערכתי בדיקת ct חזה במנח אקסיאלי והתשובה שקיבלתי היא: תירואיד במרקם בלתי אחיד לקורלציה ב us. אין עדות לקשרי לימפה מוגדלים במיצר, שערי הריאות ואקסילות. לב לא מוגדל.אין עדות לתפליט פלאורלי או פריקרדיאלי.קנה והסימפונות ראשים שמורים.שינויים אמפיזמטוטים בפסגות הריאות.אין עדות לגושים או תסנינים.כבד שומני. בקע היאטלי קטן. חולון העצם:ללא ממצא חשוד. אשמח לדעת מה התשובה שקיבלתי אומרת. תודה

שלום, יש שינוי במבנה של בלוטת התריס וככל הנראה מדובר בממצא דלקתי.

מנהל פורום מחלות ריאה