סיטי אחרי כריתת אונה שמאל בריאה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

02/05/2024 | 11:24 | מאת: הדס

היי אמא שלי עברה סיטי שגרתי שעושה כל חצי שנה חשוב לי לציין שעברה ב2019 כריתת אונה בגלל קשרית מוגדלת מאז היא רק במעקבים של סיטי וברוך ה׳ עד עכשיו הכל היה בסדר בסיטי האחרון והעדכני כתבו שאין שינויים משמעותיים אבל שיש שינויים פיברוטים ואמפיזמטוטים בשתי הריאות זה משהו שלא היה כתוב בשום סיטי לפני האם יש סיבה לדאגה? אני לא מפסיקה לבכות בבקשה תגיד לי מה הכיון של התשובה הזאת כמובן שהיא תמשיך מעקבים וקבעה תור לרופא ריאות אבל עד שהתור יגיע אני מרגישה שאני ממש רוצה להבין מה הפענוח ומה זה אומר בעצם תודה לך

שלום, השינויים שמתוארים הם ככל הנראה כרוניים. אם היא מרגישה טוב אז זה כנראה פחות משמעותי וצריך לעשות תפקודי ריאה מלאים להעריך את חומרת המחלה. לא מדובר בסרטן בכל מקרה לפי התיאור.

מנהל פורום מחלות ריאה